Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Videoconsult

Door het tijdelijk sluiten van de kliniek wegens het coronavirus is het belang van online technieken nog groter geworden. Waar een online videoconsult er één van is. Behandelingen kunnen niet online gedaan worden, maar door middel van een videoconsult kunnen wij onze cliënten voorlichten door informatie te verstrekken over behandelingen en adviezen te geven over bijvoorbeeld producten die thuis gebruikt kunnen worden.

AVG-proof

Voor zorgprofessionals is een speciaal programma ontwikkelt om AVG-proof een videoconsultatie uit te voeren. Dit houdt in dat een consult veilig uitgevoerd kan worden en voldoet aan de AVG wet (algemene verordering gegevensbescherming). Uw privacy en veiligheid staat voorop!

Tijdens het videoconsult kunnen wij de huid bekijken en zullen wij gezondheids- en aanvullende vragen stellen. Wanneer u in aanmerking komt voor een behandeling zullen wij alle behandelmogelijkheden toelichten en een behandelplan opstellen. Na het videoconsult wordt het behandelplan uitgewerkt. Het behandelplan en onze voorlichting van de behandeling zal per mail naar u verstuurd worden, zodat u deze thuis nog eens door kunt nemen. Heeft u na afloop van het videoconsult nog vragen, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail bereiken.

Hoe werkt het?

  • U kunt telefonisch of per mail een afspraak in plannen voor een videoconsult.
  • Op de dag van het videoconsult zullen wij een link en een beveiligingscode versturen. De code kan ingevoerd worden, nadat u op de link heeft geklikt. U kunt zelf aangeven of u de link en beveiligingscode per mail of per sms wilt ontvangen.
  • Wanneer u deze stappen doorlopen heeft, krijgt de huidtherapeut een melding dat u klaar bent om te starten met het videoconsult. Uw telefoon of computer zal toestemming vragen om gebruik te maken van de camera en microfoon. Wij vragen u hier toestemming voor te geven, zodat wij u kunnen zien en horen.

Wilt u graag een afspraak in plannen voor een gratis videoconsult?
Bel ons op 030-7510269 of mail naar info@huid-en-laser-utrecht.nl

1
0