Huid & Laser Utrecht > Reviews

Uw ervaringen met Huid & Laser Utrecht

Wij vernemen graag uw ervaringen met Huid & Laser Utrecht.

Onderstaand kunt u uw ervaringen met ons en anderen delen.

Anderen over Huid & Laser Utrecht

 

Ervaring Jan

Jan

Ik heb al jaren last van acne. Via mijn huisarts werd ik doorverwezen naar de huidtherapeut. Ik heb eerst behandelingen gehad voor mijn acne, dat is nu gelukkig veel rustiger. We zijn nu bezig met de littekens. Mijn huid is heel erg op geknapt en ik ben heel blij met het resultaat.


Ervaring Marije

Marije

Via een vriendin ben ik bij Huid & Laser Utrecht terecht gekomen. De laatste tijd vond ik haar er goed uitzien, toen ik haar hiernaar vroeg vertelde ze me dat een aantal behandelingen heeft gehad met de fractional laser. Deze heb ik nu ook gedaan en mijn huid is echt heel erg mooi geworden. Veel gladder en fijner van structuur.


Ervaring Carla

Carla

Sinds een aantal jaar heb ik last van bultjes en rode wangen. De huidtherapeut kon mij tijdens het consult meteen vertellen dat ik last heb van Rosacea. Ik was al jaren op zoek wat ik nou eigenlijk had, maar dit is me nu eindelijk duidelijk. Door de behandelingen met IPL en peeling is mijn huid nu rustig en heb ik geen last meer van roodheid en bultjes. Zeker een aanrader!


Ervaring Hannah

Hannah

Ik ben eerder bij een andere kliniek behandeld met de Soprano laser, maar was hier niet tevreden over. Ik ben gaan zoeken naar andere laserbehandelingen op internet en kwam terecht bij Huid & Laser Utrecht. Tijdens het consult werd de tijd genomen en alles werd goed en duidelijk uitgelegd. Ik heb nu 5 behandelingen gehad en ben zeer tevreden! Ik zie al heel veel resultaat. Ik beveel Huid & Laser zeker aan!


Ervaring Rianne

Rianne

Ik wilde altijd al mijn bikinilijn en oksels ontharen, maar vond het altijd spannend om naar een kliniek te gaan. Tijdens het consult werd al mijn onzekerheid hierover weggenomen. Meteen voelde ik me op mijn gemak.  Ik ben zo blij met het resultaat! Ik heb nooit meer last van irritatie of rode bultjes door scheren.


Ervaring Naomi

Naomi 

Ik ben bij Huid & Laser Utrecht behandeld voor het laserontharen van mijn gezicht. De haartjes zijn het gevolg van PCOS. Tijdens het consult is mij alles heel duidelijk uitgelegd. Ik vond het vooral prettig dat eerlijk werd verteld over het resultaat wat ik kon verwachten en het aantal behandelingen wat nodig is. Ik voel mij hier erg op m’n gemak, er wordt echt te tijd voor me genomen. Ook over het resultaat ben ik zeer te spreken.