Huid & Laser Utrecht > Privacy policy

Privacy policy Huid & Laser Utrecht

Wij brengen u graag op de hoogte van de manier hoe wij persoonsgegevens verwerken. Het waarborgen van uw privacy  is een belangrijke taak voor ons. Daarom beschrijven we in onze privacy policy welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken.

Persoonsgegevens die worden verwerkt
Huid & Laser Utrecht kan persoons- en medische gegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de huidtherapeutische dienstverlening in de kliniek Huid & Laser Utrecht of omdat u deze gegevens zelf heeft verstrekt door het invullen van een contactformulier op de website of het plaatsen van een bestelling op de webshop.

Huid & Laser Utrecht kan onderstaande persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam, adres- en contactgegevens (email en telefoonnummer) 
  • Uw geboortedatum
  • Uw BSN
  • Uw medische gegevens

Doeleinden
Huid & Laser Utrecht verwerkt uw contactgegevens om contact met u  op te nemen, indien u hierom verzoekt. Huid & Laser Utrecht verwerkt uw persoons- en medische gegevens voor het uitvoeren van een met u overeengekomen behandelplan.

Bewaartermijn van de gegevens
Huid & Laser Utrecht bewaart uw persoons- en medische gegevens in uw dossier voor een periode van 15 jaar, volgens de wettelijke verplichting zoals aangegeven in de WGBO. Elke vorm van privacygevoelige informatie kunnen op verzoek worden verwijderd. U kunt hiervoor contact opnemen met Huid & Laser Utrecht.

Ontvangers van persoonsgegevens
Huid & Laser Utrecht verstrekt uw gegevens alleen indien dit nodig is voor de uitvoering van Huidtherapeutische zorg, of om te voldoen aan de wettenlijke verplichting. De volgende partijen hebben toegang tot een deel van de persoonsgegevens.

  • PostNL, bij het plaatsen van een bestelling in onze webshop ontvangt PostNL voor de verzending van uw pakket uw adresgegevens.
  • Uw zorgverzekering, indien uw behandeling in aanmerking komt voor een vergoeding via uw zorgverzekeraar ontvangt uw zorgverzekering uw persoonsgegevens en BSN.
  • Qualiview, indien u met uw toestemming een enquête over Huid & Laser Utrecht invult van Qualizorg.

Website www.huid-en-laser-utrecht.nl
Deze website valt onder het recht en de regels van Nederland en wordt gehost vanuit Nederland. Deze site is eigendom van en wordt onderhouden door Huid & Laser Utrecht en alle vragen m.b.t. privacy moeten in eerste instantie gericht worden aan info@huid-en-laser-utrecht.nl.
Houd u er rekening mee dat wij gegevens voor een minimum periode behouden, zoals aangegeven in het wet van ons land. Elke vorm van privacygevoelige informatie dat getoond wordt op publieke gedeeltes van deze site, kunnen op schriftelijke verzoek gericht aan het onderstaand adres worden verwijderd.

Huid & Laser Utrecht, Herculesplein 271, 3584AA Utrecht.
info@huid-en-laser-utrecht.nl

Toestemming
Door de informatie en de diensten op www.huid-en-laser-utrecht.nl te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen.

Monitoren gedrag bezoeker
www.huid-en-laser-utrecht.nl maakt gebruik van verschillende technieken om bij te houden wie de website bezoekt, hoe deze bezoeker zich op de website gedraagt en welke pagina’s worden bezocht. Dat is een gebruikelijke manier van werken voor websites omdat het informatie oplevert op die bijdraagt aan de kwaliteit van de gebruikerservaring. De informatie die we, via cookies registreren, bestaat uit onder meer IP-adressen, het type browser en de bezochte pagina’s.

Tevens monitoren we waar bezoekers de website voor het eerst bezoeken en vanaf welke pagina ze vertrekken. Deze informatie houden we anoniem bij en is niet gekoppeld aan andere persoonlijke informatie.

Verzameling van data
Deze website verzamelt data in overeenstemming met het Nederlands recht. Deze website verzameld logs inclusief IP adressen, maar geen persoonsgebonden data van bezoekers, de server logs worden gebruikt bij het opsporen van problemen binnen de site en zijn toegankelijk voor de politie en andere gerechtelijke autoriteiten in Nederland.

Huid & Laser Utrecht kan gebruik maken van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Hier treft u ook het privacybeleid van Google Analytics aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Huid & Laser Utrecht  te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Huid & Laser Utrecht heeft hier geen invloed op. Huid & Laser Utrecht heeft Google geen toestemming gegeven om de via Huid & Laser Utrecht verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Cookies & Sessies voor data verzameling
Deze website maakt gebruik van cookies om identificeerbaar gegevens op een systeem te bewaren. Dat doen we om informatie te verzamelen over de pagina’s die gebruikers op onze website bezoeken, om bij te houden hoe vaak bezoekers terug komen en om te zien welke pagina’s het goed doen op de website. Ook houden we bij welke informatie de browser deelt.

Deze gegevens bevatten o.a. informatie over het type browser of de taalinstellingen van een browser. Persoonlijke informatie die opgeslagen kan worden in een cookie is alleen beschikbaar voor een periode die u zelf aangeeft. Het is mogelijk uw browser zo te configureren dat het aanmaken van cookies voorkomen wordt. 

Cookies uitschakelen
U kunt er voor kiezen om cookies uit te schakelen. Dat doet u door gebruik te maken de mogelijkheden van uw browser. U vindt meer informatie over deze mogelijkheden op de website van de aanbieder van uw browser.

Informatie derden
Ondanks dat we geen informatie aan derden verkopen, geven wij wel informatie door aan andere partijen om een beter service te kunnen verlenen of indien dit nodig is voor de uitvoering van huidtherapeutische zorg, of aan te voldoen aan een wettelijke verplichting. De volgende derde partijen hebben toegang tot een deel van onze data:

  • Google Analytics cookies, Google analytics is onze primaire webstatistieken software, er worden geen identificeerbare data verzonden naar Google analytics, maar geografische locaties wanneer deze beschikbaar zijn.
  • PostNL, bij het plaatsen van een bestelling in onze webshop worden uw adresgegevens en email-adres doorgegeven aan PostNL voor de verzending van uw pakket.

Betaalsystemen webshop
Onze betaalsystemen maken op een veilige manier gebruik van een SSL certificaat en gaan via onze verkoopservice Mollie. De betalingen worden off site afgehandeld.

Alle betalingen worden door een derde partij verkoopservice (Mollie) afgehandeld. De volgende gegevens worden bewaard op ons site:
Naam, aflever adres, telefoonnummer, emailadres

Beveiliging website
Huid & Laser Utrecht neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Huid & Laser Utrecht maakt gebruik van een betrouwbaar SSLCertificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk hebt dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Huid & Laser Utrecht verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op via met Huid & Laser Utrecht via info@huid-en-laser-utrecht.nl of 030 751 0269

Server hosting details
Als eigenaar van de server van deze website, zijn we wettelijk verplicht om informatie te verschaffen over de binnenkomende en uitgaande traffic op onze website aan de rechtsautoriteiten van computergebruik in ons land.

Gegevens inzien, corrigeren of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@huid-en-laser-utrecht.nl. Huid & Laser Utrecht zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Bezwaren
Heeft u informatie nodig of u bent u ervan overtuigd dat er een fout is gemaakt binnen dit document, dan kunt u contact opnemen via e-mail (info@huid-en-laser-utrecht.nl)  of een brief sturen naar Huid & Laser Utrecht, Herculesplein 271, 3584AA Utrecht.

Vragen
Als u meer informatie wilt ontvangen, of vragen hebt over de privacy policy van Huid & Laser Utrecht en specifiek www.huid-en-laser-utrecht.nl, kunt u ons benaderen via onderstaand:

Huid & Laser Utrecht
Herculesplein 271
3584 AA Utrecht
030 – 751 02 69
info@huid-en-laser-utrecht.nl

We gaan zeer serieus om met uw privacy en verkopen of gebruiken uw gegevens niet in een manier dat gezien kan worden als ongepast zowel ethisch als in de wetgeving.