Team Huid & Laser Utrecht

 

Marieke Verweij - Huidtherapeut bij Huid en Laser Utrecht

Marieke Verweij

Huidtherapeut

Raquelle van Doorn - Huidtherapeut bij Huid en Laser Utrecht

Raquelle van Doorn

Huidtherapeut

Peter-Termohlen---cosmetisch-arts-bij-Huid-&-Laser-Utrecht

Peter Termohlen

Cosmetisch arts

 

Nora Hendriks

Arts

 

 

 

Mechteld Boehmer - Massagetherapeut bij Huid en Laser Utrecht

Mechteld Boehmer

Massagetherapeut

Huid & Laser Utrecht

HUID & LASER UTRECHT

Bij Huid & Laser Utrecht wordt u behandeld door zeer ervaren en deskundige huidtherapeuten.  Een huidtherapeut is een paramedisch specialist en valt onder de wet BIG (beroepen Individuele Wetgeving). Hiervoor hebben de huidtherapeuten een 4-jarige HBO opleiding Huidtherapie gevolgd aan de Hogeschool Utrecht.

Onze expertise zetten wij in voor het beste resultaat. Wij werken met de meest geavanceerde lasers, afgestemd op uw behandelplan. U kunt bij ons terecht voor laserontharen, couperose, rosaceaacnetherapie, huidverjonging, acne littekens, pigmentbehandeling,  melasma, schimmelnagels, beenvaatjes en  huidcurretage.

Ons vakgebied is continue in ontwikkeling. Vernieuwingen op het gebied van laser en licht volgen wij op de voet. Onze huidtherapeuten volgen jaarlijks verschillende bij- en nascholingen en zijn actief binnen kwaliteitskringen.

Direct een afspraak maken, zonder verwijzing!

U kunt direct bij ons een afspraak maken, hier heeft u geen verwijsbriefje meer voor nodig. Professionele, paramedische huidzorg is nu voor iedereen direct toegankelijk!

HET CONSULT

Voorafgaand aan elke huidtherapeutische behandeling wordt een afspraak gemaakt voor een gratis en vrijblijvend consult. Tijdens het consult worden uw wensen, vragen en verwachtingen besproken met de huidtherapeut. Ook krijgt u een behandelplan op maat met een exacte prijsopgave.

ANNULEREN VAN EEN AFSPRAAK

Wanneer u uw afspraak wil annuleren of verzetten verzoeken wij u om zo spoedig mogelijk telefonisch of per mail contact met ons op te opnemen. Afspraken kunnen kosteloos tot 48 uur voor aanvang van de afspraak verzet of geannuleerd worden. Bij het niet komen opdagen op een afspraak of korter dan 48 uur van te voren afmelden, zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen. De kosten hiervan bedragen 20% van de behandelkosten met een minimum van 20,- euro.

KWALITEIT EN DESKUNDIGHEID

Bij Huid & Laser Utrecht wordt u uitsluitend behandeld door gediplomeerde en ervaren huidtherapeuten. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Ook volgen wij regelmatig nascholingen om up-to-date te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Wij beschikken als kliniek en behandelaars over het certificaat Laser Veiligheid. Alle behandelingen worden uitgevoerd volgens de Europese wetgeving en kwaliteitseisen.

VERGOEDING

De behandelingen bij Huid & Laser Utrecht kunnen in aanmerking komen voor een vergoeding door de zorgverzekeraar vanuit het aanvullende pakket. U kunt met uw zorgverzekeraar contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.