Fotona SP Dynamis

Favoriet onder de Hollywood sterren

De Fotona 4D is een innovatieve laserbehandeling door de combinatie van twee lasers, namelijk de Nd:YAG en Erbium-YAG laser. Deze behandeling kan op alle huidtypes toegepast worden. Verschillende lagen van de huid worden van binnen en buitenaf behandeld met als resultaat verjonging en verstrakking. De laserbehandeling kan door middel van 3 (de zogenoemde 3D) en door middel van 4 (de 4D methode) toegepast worden.

Resultaat: huidverjonging en -verbetering door toename van volume in de huid, verstrakking en een egalere kleur. Dé laserbehandeling voor een jonger uitziende huid. 

3D Methode

Bij deze methode wordt de laserbehandeling in 3 stappen toegepast. De bovenste huidlaag blijft bij deze methode intact, dit betekent dat er geen hersteltijd is na de behandeling.

  • Stap 1. Vanuit de binnenkant van de mond wordt collageenvorming gestimuleerd om de kaaklijn en neus-lippenplooi te verstrakken.
  • Stap 2. Vervolgens wordt de huid van buitenaf behandeld voor versteviging
  • Stap 3. Bij de derde stap wordt de huid verwarmd om het verstrakkende effect te optimaliseren.

4D Methode

Naast bovenstaand wordt als laatste stap, dus stap 4, een lichte laserpeeling uitgevoerd voor een egale en stralende huid. Ook de lippen kunnen behandeld worden, voor volume. De bovenste huidlaag zal hierbij verdampen, waardoor de huid tot enkele dagen na de behandeling zal afschilferen.


TIGHTSCULPTING

Huidverstrakking en vetverbranding voor verschillende lichaamsdelen zonder hersteltijd. De warmte die gecreëerd wordt, zorgt voor vernietiging van vetcellen en stimulatie van collageen om de huid te verstrakken en kleine gebieden van vetweefsel te verminderen middels verhitting.

  • Bovenkant knieën
  • Bovenkant ellebogen
  • Buik
  • Gebied tussen borst en oksel

Te verwachten resultaat en benodigde behandelingen
Gemiddeld zijn er 3-6 behandelingen nodig met een tussenpoos van 4-6 weken. Collageenproductie in de huid is een langzaam proces, wat 3-6 maanden kan duren. Het eindresultaat is 6 maanden na de laatste behandeling zichtbaar. Vanaf 1 maand kunt u merken dat de huidstructuur is verfijnd, de kleur egaler is en de huid is verstevigd.

Door de behandeling wordt het huidverouderingsproces vertraagd, maar niet gestopt. De snelheid en mate waarin de huid verouderd wordt deels erfelijk bepaald en deels door uitwendige factoren die het huidverouderingsproces kunnen versnellen. Roken en blootstelling aan zonlicht en zonnebank kunnen van invloed zijn op het huidverouderingsproces. Vaak zijn onderhoudsbehandelingen 1-2 keer per jaar gewenst.

Welcome prices Fotona SP Dynamis®

Fotona 3D® (whole face)€ 395,- per treatment
Fotona 4D®€ 495- per treatment
Fotona TightsculptingTM 
Bellyfrom € 250,-
Top of the knees€ 190,-
Top of the elbows€ 190,-
Area between chest and armpit€ 190,-

Dit professionele lasersysteem is van Dalton Medical.

1
0