Voor 15:00uur besteld, dezelfde dag verzonden

Maak nu een afspraak voor een eerste consult

Boek een consult en ontvang een persoonlijk behandelplan op maat

Kom je bij ons in de kliniek op consult, dan worden jouw wensen en vragen uitgebreid besproken. Indien nodig wordt de huid gereinigd, waarna de huid aandachtig bekeken wordt. Aanvullend kunnen wij, wanneer het consult over de huid in het gezicht gaat, een Observ huidanalyse doen waardoor we verschillende aspecten van de huid goed in beeld kunnen krijgen. Aansluitend op jouw wensen en je huidconditie wordt besproken welke behandelingen uit ons uitgebreide aanbod het beste bij je passen. Ook wordt het gebruik van thuisproducten besproken en kunnen wij je doorverwijzen naar een van onze artsen en therapeuten als hiervoor een indicatie is. Je krijgt informatie over de geadviseerde behandeling mee zodat je dit thuis nog eens kunt doorlezen. Daarnaast gaan wij voor je aan de slag door een persoonlijk behandelplan uit te werken, met alle besproken adviezen erin. Zo heb je thuis nog eens op een rijtje wat we voor je kunnen betekenen en hoe dit eruit komt te zien!

Wij brengen voor dit consult €35,- in kosten, maar dit bedrag verrekenen we wanneer je voor je eerste behandeling komt. Zo zorgen wij ervoor dat jij de beste een meest uitgebreide informatie krijgt.

Wil je een afspraak inplannen voor een eerste consult? Vul dan aan de rechterkant het afspraakformulier in of stuur een e-mail naar info@huid-en-laser-utrecht.nl.

 

1
0