Huid & Laser Utrecht > Blog > OPEN DAG!

OPEN DAG HUID & LASER UTRECHT

Met veel enthousiasme nodigen wij u uit voor onze open dag op zaterdag 25 november. De deuren zijn voor iedereen geopend tussen 10:30 – 14:30 uur. We verwelkomen u graag in onze vernieuwde kliniek, voorheen Laser Skin Clinics Utrecht!

GRATIS HUIDANALYSE EN 20% KORTING

Ontmoet onze huidtherapeuten en neem een kijkje in onze kliniek. Ook is er de mogelijkheid voor een gratis huidanalyse met de skinscope en daarbij een passend behandeladvies. Tijdens de open dag zijn alle consulten gratis, tevens ontvangt u een welkomstkorting van 20% op uw eerste behandeling en staat er een leuke goodiebag voor u klaar!

IEDEREEN IS WELKOM!

U bent zonder afspraak welkom tussen 10.30 en 14.30 uur. Ons team van ervaren huidtherapeuten staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en advies te geven. We kijken uit naar uw komst!

Zaterdag 25 november

10:30 – 14:30 uur

Herculesplein 271

3584 AA Utrecht

030 – 751 0269

info@huid-en-laser-utrecht.nl

Bereikbaarheid

De kliniek bevindt zich in het voetbalstadion Galgenwaard, bij ingang Oost.

Komt u met de auto? U kunt voor de deur van de kliniek parkeren op de Q-park parkeerplaats. U gaat dan eerst door de slagbomen heen. U kunt beter niet parkeren in de parkeergarage Q-park, want wij zitten aan de andere kant.

Komt u met het openbaar vervoer? Vanaf Utrecht Centraal Station vertrekt bus 12 of 41, u kunt dan uitstappen bij de halte Galgenwaard. Als u uitstapt kijk u met uw gezicht naar het stadion Galgenwaard, als u naar de linkerzijde (Oostzijde) loopt, vindt u onze kliniek.

 

 

Deel dit artikel