Huid & Laser Utrecht > Blog

Blog

open dag

Open dag woensdag 9 oktober 2019


[masterslider id="1"] Open dag woensdag 9 oktober 2019 15:00 - 19:00 uur! Komt u ook? Bent u benieuwd naar de conditie van uw huid of wilt u graag meer weten over huidverzorgingsproducten, laserbehandelingen of de peelings van Dermaceutic? Kom dan langs op onze open dag! Huidtherapeuten en PEELINGP..

Lees meer »

SAVE THE DATE 9-10-2019!


SAVE THE DATE 9-10-2019! Open dag op woensdag 9 oktober 2019.Komt u ook? Bent u benieuwd naar de conditie van uw huid of wilt u graag meer weten over huidverzorgingsproducten en de verschillende huidtherapeutische behandelingen die wij aanbieden? Kom dan langs op de open dag! Tijdens de open dag..

Lees meer »
hifu huid laser utrecht

Huid & Laser Utrecht boekt goede resultaten met HIFU!


Huid & Laser Utrecht boekt goede resultaten met HIFU! Ouder wordende en verslapte huid trekt strak door geluidstrillingen. Na je twintigste zitten ze er ineens: rimpels. Er is bijna geen ontkomen aan, de één heeft er meer last van dan de ander, maar dat de huid met de jaren veroudert,..

Lees meer »
anti aging plan Huid & Laser Utrecht

Het (beauty) geheim van de sterren!


Het (beauty) geheim van de sterren! Maaike Dorsteen, van de leukste rimpelblog van Nederland, schrijft over verschillende combinatiebehandelingen die ingezet kunnen worden om het huidverouderingsproces te vertragen. Maar wat is nou het (beauty) geheim? “Op tijd beginnen met de juiste behan..

Lees meer »
Dermaceutic Huid en Laser Utrecht

NIEUW: huidanalyse met de OBSERV 520


NIEUW: huidanalyse met de OBSERV 520 Met de OBSERV 520 is het mogelijk om de gezichtshuid onder invloed van verschillende huidanalyse-modi te bekijken en vast te leggen. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De OBSERV 520 analyseer..

Lees meer »
week van de overgang

De week van de overgang


De week van de overgang De overgang is een natuurlijke fase in het leven van een vrouw. De leeftijd waarop deze fase begint, de duur en de hoeveelheid klachten verschilt per vrouw. De overgangsfase duurt gemiddeld 5 tot 12 jaar. Er kunnen verschillende klachten ontstaan, zoals opvliegers, vaginale ..

Lees meer »
Opendag_13april2019

Open dag zaterdag 13 april 2019


[masterslider id="1"] Open dag zaterdag 13 april 2019 Komt u ook? Bent u benieuwd naar de conditie van uw huid of wilt u graag meer weten over huidverzorgingsproducten, huidtherapeutische behandelingen, hormoontherapie of injectables? Kom dan langs op de open dag! Op zaterdag 13 april 2019 organise..

Lees meer »

LASERONTHAREN IN DE ZOMER? DAT KAN!


Laserontharen in de zomer? Dat kan! De zomer komt er weer aan, heerlijk! Tijd voor jurkjes en blote benen. Helaas betekent dit doorgaans ook vaker scheren of waxen.. Gelukkig bestaat er laserontharen, hemels voor elke vrouw! Maar kan dat in de zomer? Met de juiste lasers kan laserontharen in de zom..

Lees meer »
Nora-Hendriks---cosmetisch-arts-bij-Huid-&-Laser-Utrecht

Het menopauze taboe!


‘Je hoeft geen last te hebben van de overgang!’ De overgang of menopauze, het is een ‘hot-item’ momenteel. Fijn om eindelijk te zien dat er over gesproken en geschreven wordt, want ondanks dat er twee miljoen vrouwen in de overgang zijn, is de menopauze nog altijd een veel te groot taboe! ..

Lees meer »
Huidveroudering huidverjonging Huid Laser Utrecht

Wat kun je aan huidveroudering doen?


Wat kun je aan huidveroudering doen? Huidveroudering is een natuurlijk proces wat niet gestopt kan worden. Wel zijn er bepaalde factoren die inwendig en uitwendig van invloed zijn op dit proces. Niet alle factoren kunnen vermeden worden, maar het huidverouderingsproces kan tot op zekere hoogte behe..

Lees meer »
Nu bij Huid & Laser Utrecht! De Diva Tight laserbehandeling tegen vaginale klachten

Laserbehandeling tegen vaginale klachten!


Vaginale klachten kunnen behandeld worden met de Diva tight vaginale laser Na de menopauze krijgt 40% van de vrouwen vaginale klachten zoals irritatie en een branderig gevoel, stressincontinentie, droogheid en pijn bij vrijen. Deze klachten kunnen ook ontstaan na een natuurlijke bevalling of na een..

Lees meer »
vergoedingen huidtherapie 2018 behandeling zorgverzekeraar

VERGOEDINGEN HUIDTHERAPIE 2019


Heeft u voor 2018 nog een vergoeding over? Maak dan zo snel mogelijk nog een afspraak! Het einde van het jaar nadert, dus het kiezen van een nieuwe zorgverzekering komt om de hoek kijken. Tot het einde van 2018 heeft u hier de tijd voor. Mocht u voor 2018 nog een vergoeding over hebben, dan kunt ..

Lees meer »
Huid & Laser Utrecht kliniek

HET LASERSEIZOEN IS ON!


HET LASERSEIZOEN IS ON! Helaas moet je bij veel laserbehandelingen oppassen met een zongebruinde huid. De meeste behandelingen zijn veiliger om uit te voeren op een huid die niet zongebruind is. Het is daarom nu in het najaar de ideale tijd om te starten met een laserbehandeling! Ook al heb je v..

Lees meer »
Huid- en laserkliniek Utrecht

GROOT NIEUWS!


Tijd voor iets nieuws! Laser Skin Clinics Utrecht gaat vanaf heden verder onder de naam Huid & Laser Utrecht. Bij onze vernieuwde kliniek kunt u behandeld worden met de nieuwste hoogwaardige lasers. De effectiviteit van deze laserbehandelingen is wetenschappelijk bewezen. De kwaliteit en persoo..

Lees meer »

Vraag stellen…

stel een vraag aan Huid & Laser Utrecht

Afspraak maken

maak een afspraak met Huid & Laser Utrecht

  • ruim 20 jaar ervaring ruim 20 jaar ervaring
  • ervaren team huidtherapeuten ervaren team huidtherapeuten
  • samenwerking met medische specialisten samenwerking met medische specialisten
  • uitstekende parkeergelegenheid uitstekende parkeergelegenheid
  • mogelijke vergoeding door zorgverzekering mogelijke vergoeding door zorgverzekering
  • geen wachttijden geen wachttijden
  • gespecialiseerd in laserbehandelingen gespecialiseerd in laserbehandelingen
  • goed bereikbaar met openbaar vervoer goed bereikbaar met openbaar vervoer
Huid & Laser Utrecht kliniek
Huid & Laser Utrecht kliniek
Huid & Laser Utrecht kliniek
Huid & Laser Utrecht kliniek
Huid & Laser Utrecht kliniek