Huid & Laser Utrecht > Behandelingen > Vaginaverjonging

Vaginale verjonging (verstrakking van de vagina)

Na een bevalling of hormoonveranderingen kunnen veranderingen optreden van het spier- en bindweefsel in en rondom de vagina. De ingang van de vagina wordt wijder en de schaamlippen worden slapper. Hierdoor kunnen klachten ontstaan zoals minder gevoel bij seks of lucht uit de vagina tijdens het vrijen. Een behandeling met de Diva Tight Laser biedt een oplossing voor het verjongen en verstrakken van de vagina.

Vagina verjonging met de laser

Veel mensen zijn bekend met laserbehandelingen voor huidverjonging. Nu is het mogelijk om deze laser ook vaginaal toe te passen voor vaginale verjonging en verstrakking. De laser zorgt voor een aanmaak van nieuw collageen waardoor het vaginale weefsel wordt vernieuwd en verstrakt. Ook wordt de doorbloeding van de slijmvliezen van de vagina verbeterd waardoor het vaginale vocht dikker wordt.  Hierdoor verbeterd de elasticiteit en voelt de vagina strakker aan. Dit zorgt voor een betere seksuele prikkeling.

Verjonging van de schaamlippen

De schaamlippen kunnen ook behandeld worden met de Diva Tight laser voor verjonging van de schaamlippen. De laser stimuleert het natuurlijke collageen en elastische weefsel in de schaamlippen waardoor de schaamlippen weer voller worden.

Vaginale verjonging met de Diva Tight laser

Bij Huid & Laser Utrecht wordt vaginale verjonging uitgevoerd met de Diva Tight Laser. De Diva Tight is de nieuwste, niet- invasieve laser voor vaginale klachten. Sinds 2013 zijn al wereldwijd meer dan 100.000 behandelingen uitgevoerd, met zeer goede resultaten! Het positieve effect van deze behandeling is in meerdere wetenschappelijke publicaties aangetoond. Deze laser heeft een unieke combinatie van 2 lasers in 1; de Co2 en de Erbium-Glass laser.

Is de laserbehandeling voor vaginale verjonging pijnlijk?

De behandeling van de vagina is pijnloos en duurt 10 minuten. Voor de behandeling van de schaamlippen wordt vooraf verdoofd met een huidverdovende zalf.

Na de behandeling adviseren wij de eerste 7 dagen geen gemeenschap te hebben. U kunt direct uw normale werkzaamheden hervatten. Gemiddeld zijn 3-4 behandelingen nodig om de zes weken. Daarna wordt 1 behandeling per jaar geadviseerd.

Kosten behandeling vagina verjonging

Onderstaande prijzen zijn per behandeling

Eerste behandeling inwendig 790,-  500,- Euro
Vervolgbehandeling inwendig 690,- 500,- Euro
Eerste behandeling inwendig en schaamlippen 890,- 690,- Euro
Vervolgbehandeling inwendig en schaamlippen 790,-  690,- Euro
Behandeling alleen schaamlippen 190,- Euro

Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult!