Voor 15:00uur besteld, dezelfde dag verzonden

Vaatbehandelingen

Heeft u last van storende rode of paarse vaatjes in uw gezicht? Dit kunt u bij Huid & Laser Utrecht laten verwijderen met de vaatlaser. Ook andere vaatafwijkingen van de huid zoals een spider naevus of bloedblaasjes kunnen met de vaatlaser behandeld worden. 

Laserbehandeling couperose

Couperose kan zichtbaar zijn als een netwerk van rode of paarse zichtbare vaatjes in het gezicht. Dit kan als ontsierd en cosmetisch storend worden ervaren. Deze teleangiëctastieën zijn volkomen onschuldig, maar trekken niet meer vanzelf weg.

Laserbehandeling bloedblaasjes en spider naevus

Bloedblaasjes worden ook wel Cherry angioma’s of kersenwratjes genoemd. Hierbij is een oppervlakkige vermeerdering van het bloedvatweefsel zichtbaar als rode, bolle plekjes van 1 mm tot 1 cm groot. Deze bloedblaasjes zijn volstrekt goedaardig, maar zullen niet vanzelf wegtrekken.

Spider Naevus is een netwerk van zichtbare rode vaatjes. Centraal is een rode, ronde kern zichtbaar waaruit meerdere vaatjes lopen. Deze vaatjes zijn zichtbaar door een plaatselijke verwijding van een klein huidvaatjes

Vaatlaserbehandeling bij Huid & Laser Utrecht

Bij Huid en Laser Utrecht worden couperose en andere vaatafwijkingen behandeld met de Nd-Yag 1064 nm vaatlaser of een combinatie met de Alexandrite laser.  Dit is de meest effectieve behandelmethode. Het licht van de laser wordt geabsorbeerd door de rode en paarse kleur van het vaatje. Het licht wordt omgezet in warmte en deze warmte zorgt voor het stollen van de eiwitten in de vaatwand. Hierdoor beschadigd het vat en ruimt je lichaam het vaatrestant op.

De huid wordt tijdens de behandeling gekoeld met direct luchtkoeling. Dit zorgt ervoor dat de omliggende huid wordt uitgeschakeld voor de warmte en de behandeling minder gevoelig is.

Laserbehandeling rosacea

Soms gaat couperose gepaard met kleine puistjes, ontstekingen, flushing (opvlammende roodheid), jeuk of branderigheid. Er kan dan sprake zijn van rosacea. Hierbij staat vaak ook egale roodheid op de voorgrond. Bij de behandeling van Rosacea wordt vaak aanvullend ook met IPL (intense Pulsed Light) behandeld om flushing en egale roodheid aan te pakken.

Tarieven couperose laserbehandeling

Onze kliniek is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en voldoet aan de eisen van het Kwaliteitsregister (KP). Indien u aanvullend bent verzekerd is, afhankelijk van uw polis, een vergoeding mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden naar een vergoeding!

Wij zijn als huidtherapeuten direct toegankelijk, dit betekent dat u zonder verwijzing bij ons terecht kan!

Onderstaande tarieven zijn per behandeling:

Spider naevi (spinnetje)€ 90,- 
Couperose 
Neus€ 90,- 
Wangen€ 150,- 
Wangen en neus€ 175,-
Neus, wangen en kin€ 195,-
Rosacea combi behandeling€ 210,-
Beenvatenvanaf € 190,- 
Heamangiomen€ 95,- per lichaamsdeel
0