Huid & Laser Utrecht > Behandelingen > Peeling

Peeling

Wilt u uw huidconditie verbeteren? Peelings zorgen voor een verbetering van de huidconditie en een frissere uitstraling. Bij Huid & Laser Utrecht worden verschillende soorten peelings uitgevoerd bij acne, rosacea en huidverbetering.

Werking van een peeling

Een peeling bestaat uit zuren die ervoor zorgen dat de bovenste huidlaag verweekt. Hierdoor wordt het huidvernieuwingproces geactiveerd, waardoor de dode huidcellen afschilferen en worden vervangen door nieuwe, gezonde huidcellen. Ook zorgt het zuur van de peeling voor het vasthouden van vocht in de huid. Na de peeling is de conditie en weerstand van de huid verbeterd, wat zichtbaar is in een frisse en stralende huid.

Om de conditie van de huid op peil te houden wordt geadviseerd om regelmatig een peeling te laten uitvoeren in kuurvorm. Tijdens het consult beoordeeld de huidtherapeut welke peeling het meest voor u geschikt is. Ook zorgt het gebruik van specifieke dagelijkse huidverzorging ervoor dat het effect van de peeling versterkt en het behaalde resultaat wordt behouden.  Wij werken met de producten van SkinCeuticals voor uw dagelijkse huidverzorging. De huidtherapeut kunt u adviseren over deze producten.

Tarieven

Onderstaand onze tarieven voor de peelingbehandelingen.

Microdermabrasie en peeling (waaronder fruitzuurpeeling,
Jessner peeling)
€ 110,- p.b.
Microdermabrasie behandeling, peeling en laser € 190,- p.b.

Bekijk hier de tarieven voor alle behandelingen »