Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Microneedling

Bij Huid & laser Utrecht kunt u behandeld worden door middel van de I’M Pen. Microneedling kan worden ingezet bij het herstellen en het verbeteren van de huid en is geschikt voor verschillende huidproblemen. Voor elke indicatie wordt er zorgvuldig gekeken wat het beste is.

Werking Microneedling

De I’M Pen is het meest geavanceerde microneedling systeem. Door middel van 36 micronaaldjes die snel op en neer bewegen (8000 – 15000 per minuut) worden er micro-kanaaltjes in de huid gemaakt. Door deze micro-kanaaltjes wordt het natuurlijke wondgenezingsproces in gang gezet. Hierdoor komen groeifactoren vrij die de aanmaak en herstructurering van collageen en elastine stimuleren. Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor de huid dikker, steviger en gladder wordt. Daarnaast zorgt het voor een betere opname van actieve werkstoffen, zonder de epidermis (bovenste huidlaag) te beschadigen.

Indicaties:

  • Algehele huidverbetering
  • Fijne lijntjes
  • Grove huidstructuur en poriën
  • (acne) littekens

Daarnaast kan de I’M Pen op verschillende delen van het lichaam worden toegepast, zoals op het gezicht, hals, decolleté, handen, armen, benen en de rug. Daarnaast kan het ook worden toegepast op moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen, op de neus en lippen.

Behandelingen

Bij Huid & Laser Utrecht worden er twee verschillende soorten behandelingen middels de microneedling aangeboden, namelijk de skinbooster of de firm facial.

Skin booster
Tijdens deze behandeling wordt door middel van microneelding actieve werkstoffen dieper de in huid gebracht. De skinbooster behandeling bestaat uit hyaluronzuur of SRS cocktails passend bij uw huid.

Hyaluron bevindt zich in de huid en neemt af bij huidveroudering. Het is een lichaamseigen vochtbinder dat kan worden geabsorbeerd wanneer het op de huid wordt aangebracht. Hyaluron is bewezen effectief en zeer geschikt voor microneedling. Het zorgt voor een natuurlijke glow en een verbetering van de structuur en vochtbalans van de huid.

Antioxidant Booster
Tijdens deze behandeling wordt een hoog geconcentreerde vitamine C peeling in de huid gebracht door middel van microneedling. Dit geeft een grote anti-oxidantenboost aan de huid, waardoor de huid zich beter kan beschermen tegen Uv-straling. Bovendien stabiliseert vitamine C het pigment in de huid. Vitamine C (ascorbinezuur) is essentieel voor de productie van collageen, daarnaast verhoogt het ook nog eens de productie van collageen. Bij diverse pigmentatieproblemen, rosacea en littekens kan vitamine C ingezet worden.

Glow facial
Tijdens deze behandeling worden twee behandelingen gecombineerd, namelijk microneedling en een peeling, om de droge en gevoelige huid een glow te geven. Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype. Ook voor de rode, gevoelige huid.

Het doel van de Glow Facial is het versterken van de huid, het stimuleren van celvernieuwing en het kalmeren van de huid. Resultaat: een gezonde doorbloede huid met een versterkte huidbarrière waarbij droogtelijntjes zijn aangepakt. 

Firm facial
De firm facial is een behandeling waarbij verschillende huidtherapietechnieken worden samengevoegd. De gezichtsbehandeling geeft een enorme boost aan de aanmaak van collageen, het verstevigt de huid en het verfijnt de huidstructuur. De behandeling bestaat uit een TCA-peeling, microneedling en retinol.

Ook kan er een diepe rimpelbehandeling worden toegepast middels microneedling. De rimpels worden behandeld door middel van de stamptechniek. Na de stamptechniek wordt TCA 12% of 15% toegepast. 

Voor een optimaal resultaat is een juiste voorbehandeling vereist met producten, welke actieve ingrediënten bevatten:

  • Dermaceutic Foamer 5 of 15
  • Dermaceutic Lightceutic of de Turn-Over

Kosten behandeling

Skinbooster 
Microneedling met hyaluronzuur€ 140,-
Glow Facial 
Microneedling & verschillende peelings€ 195,-
Firm Facial 
TCA-peeling & microneedling evt. retinol€ 250,-

Tarieven

Onderstaand onze tarieven voor de behandelingen.

Bekijk hier de tarieven voor alle behandelingen »

0
0