Huid & Laser Utrecht > Behandelingen > Microdermabrasie

Microdermabrasie

Last van een doffe huid? Microdermabrasie is een intensieve peeling waarbij de dode huidcellen van opperhuid worden verwijderd, zodat een nieuwe, gezonde huidlaag zichtbaar wordt. De huid wordt zichtbaar egaler en gladder. 

De behandeling microdermabrasie 

Bij microdermabrasie wordt op een gecontroleerde wijze zuivere micro-kristallen op de huid geblazen en vervolgens weer direct afgezogen waarbij de huid licht vacuüm wordt gezogen. Hierdoor worden de dode huidcellen in de opperhuid verwijderd en wordt het vernieuwingsproces van de huid geactiveerd en de doorbloeding gestimuleerd. De huid gaat nieuwe, gezonde huidcellen aanmaken waardoor de conditie en de weerstand van de huid verbeterd. Microdermabrasie zorgt voor algehele huidverbetering, zichtbaar als een egale en gladdere huid.

Microdermabrasie behandelen

Microdermabrasie behandelen Huid Laser kliniek Utrecht

Bij Huid & Laser Utrecht wordt microdermabrasie in combinatie met peelings uitgevoerd. Doordat de dode huidcellen zijn verwijderd is de huid beter in staat om de werkzame stoffen van de peeling op te nemen.

Ook kan microdermabrasie ingezet worden bij een acne behandeling, om ervoor te zorgen dat de dode huidcellen zich vervangen door gezonde, nieuwe huidcellen en poriën minder snel verstopt raken.

Tarieven

Onderstaand onze tarieven voor de behandelingen.

Microdermabrasie en peeling (waaronder fruitzuurpeeling,
Jessner peeling)
€ 110,- p.b.
Microdermabrasie, peeling en laser € 190,- p.b.

Bekijk hier de tarieven voor alle behandelingen »