Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Huidcurretage

Goedaardige huidoneffenheden zoals steelwratjes, ouderdomswratten, fibromen en vetbultjes kunnen snel verwijderd worden met de laser of een curette. Huidoneffenheden  zijn plaatselijke opeenhopingen van weefels en cellen. Ze kunnen bestaan uit talg, bindweefsel, bloedvaten of pigment. Vaak is de oorzaak niet geheel bekend, maar overmatige blootstelling aan de zon, huidveroudering en erfelijke aanleg spelen vaak een grote rol.

Goedaardige huidoneffenheden Huid Laser kliniek Utrecht

Huidcurretage behandeling

Huidoneffenheden kunnen bij Huid & Laser Utrecht behandeld worden door middel van huidcurretage of de laser. Tijdens het consult bekijkt de huidtherapeut de huidoneffenheden en wordt er beoordeelt welke behandelmethode het meest geschikt is.

Huidcurretage
Door middel van een curette, dit is een scherpe steriele ring, worden de huidoneffenheden van de huid weggeschrapen. Dit gebeurt heel oppervlakkig, waardoor littekenvorming of het ontstaan van witte vlekken zeer zeldzaam is en goedaardige huidtumoren verwijderd kunnen worden.

Co2 of Erbium-YAG laser
De laser kan heel nauwkeurig en precies laagje voor laagje van de huidoneffenheden verdampen. Deze techniek kan goed worden ingezet bij vetbultjes of verhevenheden in de huid.

Tarieven

Onderstaand onze tarieven voor de behandeling van huidoneffenheden.

 Huidcurretage 
 Eén tot vijf plekken€ 90,- p.b.
 Zes tot tien plekken€ 160,- p.b.
 Meerdere plekkenIn overleg
 Behandeling met de Co2 of Erbium-YAG€ vanaf 95,-

Bekijk hier de tarieven voor alle behandelingen »

1
0